Lirik Sing Keri Cokot Boyo Versi Al Munsyidin New Generation - DEMEN SHOLAWAT
News Update
Loading...

Rabu, 22 Maret 2017

Lirik Sing Keri Cokot Boyo Versi Al Munsyidin New Generation



Teks Bacaan Sholawat Terbaru Al Munsyidin Syair Sing Keri Cokot Boyo

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insani
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngerto'no Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi
Ngerto'no Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Iku Nglanggengake Ngaji

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridho Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngerto'no Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi
2x

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridho Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi
2x

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
6x
Sing Keri.. di Cokot Boyo..

***
#DemenSholawat #ZivosTV #CokotBoyo #AlMunsyidin

*Mohon Maaf Jika Ada Kesalahan Dalam Penulisan..
Kritik dan Saran Silahkan Anda Komentar

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
Disini informasi Terbaru dari Demen Sholawat Official
Done