Lirik Syiir Sing Keri Cokot Boyo Versi Az Zahir | Download Mp3 Video - DEMEN SHOLAWAT
News Update
Loading...

Minggu, 12 Maret 2017

Lirik Syiir Sing Keri Cokot Boyo Versi Az Zahir | Download Mp3 Video



Teks Bacaan Sholawat Sing Keri Cokot Boyo Versi Az Zahir

Gantekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngertenono Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi
2x

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridhone Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi
2x

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Gantekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane..
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Demo | Download | Alternatif Link


Share with your friends

Give us your opinion

Notification
Disini informasi Terbaru dari Demen Sholawat Official
Done