Buy Now

Thursday, 19 May 2016

download mp3 & Lirik Padang Bulan New Version ( BBM & Al Munsyidin ) Terbaru 2016



                                        DOWNLOAD MP3

Padang bulan, padange koyo rino.

Rembulane sing ngawe-awe

Ngelengake, ojo turu sore.

Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore





Lamun wong tuwo keliru mimpine

Ngalamat bakal getun mburine

Wong tuwo loro, kundur ing ngarso pengeran

Anak putune, rame rame rebutan warisan



Wong tuwa loro, ing njero kubur anyandang susah

Sebab mirsani, putera puterine ora ngibadah

Kang den arep-arep, yoiku turune rahmat

Jebul kang teka - Jebul kang teka, nambahi fitnah


EmoticonEmoticon